Most mit csináljak ha fáj a fogam?
Figyelt kérdés
Letört egy fogam és rettenetesen fáj és begyulladt, mi viszont nyaralni megyünk a hónap végéig. Nem érek rá, nem lehet lemondani. Hogy éljem túl ezt a két hetet???
SEGÍTSÉG :(
2012. júl. 17. 08:27
1/16 anonim válasza:
Talán most el kellene indulnod egy fogorvoshoz!
2/16 anonim válasza:
Vigyél annyi fájdalomcsillapítót amennyit csak tudsz, és szedd rendszeresen. Először ibuprofenolt 3óránként, az gyorsan hat, később jöhet a paracetamol annak sokáig tart a hatása, aztán növeld az adagot, és csökkentsd az időtartamot. A második hét végén már ihatsz rá az felerősíti a gyógyszerek hatásait. Meg a mellékhatásait. De mindenek előtt szerintem kérj időpontot egy fogorvostól!
3/16 anonim válasza:
De a foghúzás kb.5perc, és az ügyelet hétvégén ingyenes.
4/16 anonim válasza:
Fogorvos!!! Hamar megoldja. Csak ki kell kapni és ennyi.
5/16 anonim válasza:
Vagy ne csinálj semmit, a fog majd kilöki magát.:)
Kilökődik!:D rolf
6/16 anonim válasza:
Most menj el a fogorvoshoz, 2 hetet nem lehet átvészelni begyulladt foggal, fájdalomcsillapítókon meg nem lehet élni, mert a gyomrodat is kikészíti.
7/16 anonim válasza:
Vagy ha külföldre mész köss biztosítást, és menj el fogorvoshoz kint. De ez nem biztos hogy 100%-ban térítésmentes.
9/16 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy kilökődik a fog!!!! Jóég!!
Azonnal irány az ügyelet.
10/16 anonim válasza:
Én is csak azt tudom írni hogy gyorsan fogorvos ha semmiképp nem tudsz menni, akkor fájdalomcsillapítók, de hosszú az a két hét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!