Volt egy félig letört fogam. Elmentem a helyi fogorvoshoz és nem tudta kiszedni semmi eszközzel és beutalt a Szentkirályi utcába szájsebészetre. Mire számíthatok? (bővebben lent)
Sajnos most már az a kis fog, ami kint volt az íny alól letört a ráncigálás közben, úgyhogy most már gyakorlatilag szerintem csak a gyökér van (bár nem értek hozzá).
Hogy fogják kiszedni a szájsebészeten? Volt valakinek hasonló problémája?
Több ember a környezetemben dicsérte a szájsebészetet és nekik simán kiszedtek rosszabb fogat is. De azért be vagyok "picit" tojva. Jövőhéten megyek majd. Addig antibiotikumozok és Cataflam-ot szedek, így nem fáj szerencsére.
Mindenféle történet, bátorítás :P tapasztalat érdekel!!
Köszönöm:)
23/L
Én a Mária utcába megyek szájseb.re vagy jövőhéten vagy utána, mert a gyulladásom még nem ment le.
Nagyon szurkolok neked! :)
És jobbulj!
Kedves Utolsó válaszoló!
Köszönöm, hát én is még azt várom, hogy a gyulladás menjen le.
Sok sikert neked is! Ha gondolod majd írd meg, hogy ment! Neked mi baj a fogaddal? Letört neked is?
Le, mert amalgám töméssel volt betömve és semmi probléma nem volt vele aztán egyik napról a másikra eltűnt a fogtest :D
Elmentem a fogdokihoz, hogy haló vmi nem jó, akkora a fejem mint egy nagy dinnye, és fáj... és eltűnt a fogam...:D
"Jaaa ez a roncsocska? Oké adok antibiotikumot meg beutalót a szájsebészetre" :D Hát levert a víz, elfehéredtem....:(
Be van nagyon gyulladva,iszonyatosan fájt, mostmár kezd múlni ... :)
Jajj köszönöm én is neked:) Nekem a jobb oldalam volt :D
Hát nekem valszeg vésik, vagy kiműtik íny felvágással mert egy kb 2 mm részt nem hiszem hogy megtudnak fogni, de bízom a Jó Istenben, hogy ha ilyen eszközökhöz folyamodnak akkor adnak valami kiütős érzéstelenítőt :)
Kitartást!! 5-6 nap kell az arc leapadásához és utána még egy kis idő hogy elmúljon. Legalábbis tapasztalat szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!