Csak akkor írj, ha nem volt SOHA lukas fogas! Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 18:38
11/13 anonim válasza:
18 éves vagy.Egy panoráma röntgent csináltathatsz mert ha nem is mutat semmi bajt,a későbbiekben jól jöhet az orvosnak ha (nehogy úgy legyen) problémád lesz össze tudja hasonlítani a felvételt.Amúgy ha ennyit mosol fogat váltogasd a fogkrémet,vagy használj egy nap többfélét.A sok rágózástól pedig könnyen lehet hogy gyengül az ínyed mert a rágó folyamatosan természetellenes nyomást gyakorol a fogakra.Ugyanolyan mozdulat sort csinálsz kicsiben mint amikor a foghúzáskor mozgatja ki a fogat az orvos erősen.Bővebben nézz utána a neten ennek.Ez könnyen okozhatja az íny feszülését ezért érzékenyebb lesz.Ha van kedved nézz utána.Remélem valamit tudtam segíteni.
12/13 anonim válasza:
18 vagyok. Sosem volt semmiféle fogászati problémám a bundáskenyérmaradványokat egyik reggel(sulival mentünk és nem tudtam róla, útközben reggeliztem) a fogorvosnál :D
13/13 anonim válasza:
Csak írtad hogy érzékeny a fogakkal mit lehet csinálni.Azért érdemes elmenni fogászhoz mert lehet a fogadnak semmi baja,de az ínyben lehet nyomás ami miatt érzékeny a fog különböző dolgokra.Ha nem lát problémát a doki akkor is legalább tud ajánlani krémet,szájvizet,vagy íny erősítő megoldást és egyéb dolgot amivel megszüntethető a kellemetlenség és hasznos tanácsokat kapsz hogy mindig ilyen büszke lehess a fogaidra :) a szép külalak mellé egészséges érzést kapsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!