Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak akkor írj, ha nem volt...

Csak akkor írj, ha nem volt SOHA lukas fogas! Hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 18:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*fogad,bocsánat :)
2012. júl. 16. 18:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Kezdem én:18 még nem volt lukas fogam,de fogorvossal sem volt még dolgom! :)bár tudom nem nagy szám!

nagypapám 81 éves,neki sem volt még :)

2012. júl. 16. 18:42
 3/13 anonim válasza:
20 éves vagyok
2012. júl. 16. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:
27N
2012. júl. 16. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, hadd kapcsoljak hozzá egy kérdést:

AKinek nem volt még lyukas foga, mit csinál? HÁnyszor mos fogat (őszintén!), mikor, mivel, esetleg rágózik, vagy mi az, amitől szerinte nem lyukasodik a foga?

2012. júl. 16. 18:47
 6/13 A kérdező kommentje:

semmi baj,kedves utolsó,csak nyugodtan!őszinte leszek!

én (papám is) minden étkezés után fogat mosunk,ez általában napi háromszori!én elég sokat rágózom is mellette,de nem folyamatosan,esetleg fogmosás után egy ki "utótisztítás" gyanánt vagy ha nincs lehetőségem fogat mosni.Még arra kell ügyelni,hogy ha savasat eszel,utána rögtön ne moss fogat,mert lesikálhatod a zománcot is.fogselymet,szájvizet nem használok.

most nekem is lenne egy kérdésem:

nagyon érzékeny fogakkal mit lehet csinálni? szép fehérek,egészségesek,de túlérzékenyek! ezt lehet "gyógyítani"?

2012. júl. 16. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:

"vagy mi az, amitől szerinte nem lyukasodik a foga?"

A genetika.

2012. júl. 16. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

igen és elektromos fogkefét haszálok,ha számít!

kedves "közbekérdező",remélem segítettem :)

2012. júl. 16. 18:54
 9/13 anonim válasza:
18:42 vagyok. Én reggel és este mosok fogat, alaposan. Ezen kívül nem csinálok semmi mást, szóval biztos a genetika is számít, mert sok édességet is eszem. A fogorvos szerint szépek a fogaim, csak egy baj van vele, hogy egyik fogam kicsit hátrébb áll, mint a többi, de fogszabályzót nem akartam hordani. 20/L
2012. júl. 16. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Javaslom fáradj el egy fogászara panoráma röntgenre,az okozhat némi kellemetlen meglepetést,amit még nem érzünk:)A fogorvosi szűrés és a fogkő eltávolítás egyébként is fél-1 évente ajánlott,érzékeny fogra meg vannak speciális fogkrémek és fogkefék(soft).

2012. júl. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!