Nagyon csúnyák a fogaim? :/
Sajnos kisebb koromban cikinek találtam a fogszabályzót és, azért nem mertem megcsináltatni, de most 19 évesen rájöttem, hogy mekkora hülye voltam. Igaz 12-13 évesen még nem zavart, de most már eléggé szégyellem és mosolyogni sem merek,emiatt jelentős önbizalomhiányban szenvedek.Ráadásul a TB csak 18 éves korig támogatja a fogszabályzót és így már nagyon drága lenne, amit képtelenség kifizetni. Szerintetek hogyan hozhatnám rendbe?Légyszí ne röhögjetek ki, tudom eléggé gázul néznek ki!!
Ezek nem a tejfogaim...Elöl a két fog egy korábbi baleset következtében tört le és a metszőfogak, pedig valamilyen oknál fogva egyáltalán nem nőttek ki.
Utolsó:De mégis hogyan gyűjtsem össze a pénzt? Nem tanulok orvosnak, akiknek több százezer a fizetésük. Ráadásul nem csak fogszabályzó kellene, hanem fogat is kellene pótolni és a letört fogakkal is kezdeni kellene valamit.
Igaza van a diákmunkás válaszolónak.
Én is diákmunkával gyűjtöttem össze és nekem is csírahiányos volt 2 fogam,í gy nekem is pótolni kellett.
A a felső fogszabim ára meglett egy nyár alatt, az alsót meg amúgy is egy év múlva tették fel, addig bőven gyűjthettem rá. A fogakat meg szintén 1 év múlva pótolták, szintén meglett rá a pénzem.
Mellesleg az orvosok sem keresnek százezreket, én diákmunkával annyit kerestem, mint egy kezdő orvos ismerősöm...no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!