Szerintetek csúnyák a fogaim?
Figyelt kérdés
Igazából csak a köztük levő rések zavarnak, főleg a szélsők. Gondolkodtam fogszabályzón, de barátom azt mondja, hogy tetszik neki, ne csináltassam meg. Van, hogy nem zavar,máskor nem tetszik a mosolyom. Mit gondoltok? kellene az a fogszabályzó?
2012. jan. 21. 23:48
2/9 anonim válasza:
olyan, mintha a kettes fogaid vámpírfogak lennének, aminek a hármasnak kéne lennie :D
3/9 A kérdező kommentje:
:D:D ez eddig ezsmbe se jutott:D
2012. jan. 22. 01:02
4/9 anonim válasza:
nem csúnyák, olyan kis aranyosak : ) én is sokat agyaltam, h de gázak a fogaim, aztán valahogy elmúlt...
5/9 anonim válasza:
hú, hát nekem nem tetszik, én biztos nem tudnék vele élni. de neked kell kell tudni.
8/9 anonim válasza:
Előzőnek: vámpír az anyukád!
Semmibaj a fogaiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!