Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pár napja levették a fogszabál...

Pár napja levették a fogszabályzómat.4 évig volt fent. Nagyon csúnyák azóta a fogaim. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
A fogszabályzó helyén sárgás folt van, körülötte pedig fehér.
2010. nov. 29. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
4 év??? O.O az szép! nekem 1,5 kell... egyébként meg nem tudom. menj el fogfehérítésre, vagy igyál szódabikarbónás vizet, VAGY menj el egy jó fogorvoshoz és kérdezd meg. :)
2010. nov. 29. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Már kértem időpontot fogorvostól, de csak jövőhét péntekre kaptam.

Azt a szódabikarbónás vizet kipróbálom, de nem fűzök hozzá túl sok reményt.:(

Igen, négy év. Mikor felrakták, nekem csak felet mondtak :) Aztán egyre jobban kitolódott és ennyi lett belőle.:S Ráadásul gyönyörködni sem tudok a fogaimban, hiába tökéletesen állnak, ha ilyen csúnyák.:S

2010. nov. 29. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Őőőő, ilyenkor a mogorvosnak rendbe kéne hozni a látványt. Óvatosan le kell takarítania a ragasztó maradványait, meg kell csiszolni, polírozni, esetleg homokfúvással is és ha kell, fehéríteni a fgakat...
2010. nov. 29. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] (--probálj ki valami fogfehéritős szert,nem fogkrémet mert az nem sokat ér és az idő amig hat,vannak ennél olcsobbak is,ami nagyon jo.Sőt ezt is sokszor leárazzák.
2010. nov. 29. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog használni semmi, se fogkrém, se polírozás, se fogfehérítés..

A fehér foltok kezdődő szuvasodás jelei, demineralizáció.

Nem mostad rendesen a fogad, persze 4 évig állandó fogszabályozó mellett nehéz is lett volna, szóval nem azért írom, hogy leoltsalak.

Ami a legjobb megoldás lehet, az a direkt héj, keress rá, de nem túl olcsó megoldás, viszont szépen fed.

2010. nov. 29. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Direkt héj? Az tényleg szép, de akkor szinte felesleges volt a fogszabályozás...
2010. nov. 29. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem volt felesleges, mivel ahhoz tényleg minimális foganyagot távolítanak el, így "csámpás" fogaknál nem kivitelezhető, mivel ettől még ugyanúgy állnának.
2010. nov. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!