Szerintetek nagyon csúnyák a fogaim? ://
Figyelt kérdés
Képet ide nem szeretnék felrakni, de elküldöm privátba, ha kell.De csak akkor, ha tényleg nem röhögtök ki.2012. márc. 22. 11:35
1/14 anonim válasza:
nekem küldheted, nagyon őszinte vagyok
2/14 anonim válasza:
Nekem is kuldheted.oszinte leszek
3/14 A kérdező kommentje:
De tényleg nem szeretném ha visszaélnétek vele, mert nagyon csúnyák, sajnos elhanyagoltam kiskoromba.:(
2012. márc. 22. 11:48
4/14 anonim válasza:
1. vagyok, én biztosan nem fogok, mert én is hasonló helyzetben voltam, de már megcsináltattam őket
5/14 anonim válasza:
Nekem is küldheted, nem röhöglek ki. Fogorvostan-hallgató vagyok.
6/14 anonim válasza:
Tehát lehet, hogy még tanácsot is tudok adni. :)
7/14 A kérdező kommentje:
Az első és a fogorvostan-hallgató válaszolónak elküldtem privátba, de nem biztos, hogy meg tudják nyitni.
A kepfeltoltes.hu-ra raktam fel a képet és onnan másoltam be az üzenetbe, de nem lehet megnyitni:/VAlaki segítene, kicsit béna vagyok ehhez?
2012. márc. 22. 12:17
8/14 anonim válasza:
Nekem sikerült megnyitni és válaszoltam is. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Igen mindkét válaszolónak elküldtem és vissza is írtak.
Fogorvostan-hallgató feltettem pár kérdést,ha lesz időd nézd majd meg:)
A többieknek is igyekszem elküldeni,köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. márc. 22. 12:50
10/14 anonim válasza:
Nekem is küldd el légyszi. Én is hasonló helyzetben voltam. érdekelne a tied is. és őszinte leszek! :) és nem röhögnélek ki sose,mert tudom milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!