Fogkőleszedést, fogfehérítést csinálnak tb-re?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:05
1/7 anonim válasza:
A fogkő eltávolítás, és az utána lévő fogpolírozás ingyen van. Azzal a polírozással nem lehet ugyan megváltoztatni az eredeti fogszínedet, de a rajta lévő elszíneződéseket, amit a tea, a kávé, a paprikás ételek, netán a vörösbor okozott, azokat eltünteti. A fogszín változtató fogfehérítésért fizetni kell, és nem is keveset.
2/7 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Nekem is most volt fogkőleszedésem. Nem fizettem érte.
3/7 anonim válasza:
Én nemnagyon bízok az sztk-s fogkőeltávolításban,nekem elég durván csinálták régebben.Érdemesebb kuponos oldalról venni fogkőeltávolítás+fehértést,15E-ből megvan.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Egy zsemlére nincs pénzem.
2012. júl. 2. 18:53
5/7 anonim válasza:
ha zsemlére sincs pénzed akkor miért a fogaiddal foglalkozol?
6/7 anonim válasza:
ha zsemlére se telik kb 50ezerért ne akarj fogat fehéríttetni.... -.-
7/7 anonim válasza:
Az utolsó 2 hozzászólónak csak gratulálni tudok az értelmes megnyilvánulásért...attól, hogy valakinek nincs pénze vagy csak kevés van, még akarhat igényes és ápolt fogakat. Ha csóró vagy, nem jelenti azt, hogy igénytelennek kell lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!