A fogkőleszedést az orvos el tudja rontani, lehet ezzel sérülést is okozni? Mert mióta voltam fogkőeltávolításon szörnyen fáj az ínyem a bal alsó bölcsességfogamnál, és már a fülem is.
Pedig magánrendelőben voltam.
És előtte nem volt semmi ilyen panaszom, szóval nem azért mentem, mert előtte is fájt volna az ínyem, egyszerűen csak zavart a fogkövem.
Ha ezzel jár a fogkőleszedés, én biztos nem megyek többet.
Eddig csak az ínyemmel volt baj, mostmár a fájdalom kisugárzik a fülemre is, nem folyamatosan, de megesik. Nem értem, hogy mi történik.
Otthon kezelgetem magamat, szódabikarbónás vízzel és gyógyteával naponta többször öblögetek, fogmosáskor is igyekszem alapos lenni, sokszor véresre dörzsölöm az ínyem, akkor mintha megszünne a fájdalom, de rövid időn belül visszatér.
Na most idefigyelj. Főleg ha már egy hete kínlódsz vele, akkor hiába keresed a kifogást, hogy utazni kell/pénzbe kerül, magától ez nem fog elmúlni. Nem vagy képzett szakorvos, nem tudhatod, hogy komolyabb probléma van-e a háttérben vagy ennyire felsértették valahigy/valahol az ínyed.
Ha nem szeretnél tovább kínlódni, akkor fogd magad és menj vissza, nézesd meg mert vagy valamit csúnyán elrontottak vagy akkor a bölcsességfogaddal vannak bajok. De inkább az utóbbi, mert egy fogkőleszedés nem jár technikailag semmi fájdalommal (értsd: voltam én is, utána max 1 napot kb érzékeny volt az ínyem, de SEMMI más). Szóval irány az orvos.
Rendben, elmegyek, tényleg nincs más megoldás.
Köszönöm a törődést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!