Kiálló metszőfogra tesznek fogszabályzó brakettet?
Kiáll az elülső metszőfogam, de a mellette lévő metszőfog kevésbé. Valahol azt olvastam, hogy csak akkor tesznek brakettet a kiálló metszőfogakra, ha van hova visszamennie a fogaknak, mert először kihúzzák a kisörlőket, majd visszamegy a szemfog a helyére, és csak utána kapnak brakettet metszőfogak, mert akkor már lesz helyük. Viszont a szemfogam csak picit áll ki, nincs felcsúszva, az örlők pedig sorban állnak szépen.
Viszont a kiálló metszőfogam melletti fog - a szemfog és a kiálló metszőfog közti fog - meg beljebb áll. A beljebb álló fogra tesznek-e brakettet? Illetve hova megy vissza a kiálló metszőfog, ha a mellette lévő fog meg beljebb áll?
Tudom, hogy nem vagyok egyedül ilyen fogakkal, mert éppen az elülső fogak torlódnak fel, főleg a felső fogsoron.
Mielőtt elmegyek fogszabis orvoshoz, szeretnék több sorstárs kezeléséről tudni, mert felnőtt nőként a fogszabi viselése nem könnyű.
Köszi a válaszod.
De először húztak, majd ha lett hely a kiálló metszőfogaknak, akkor tettek rá brakettet?
3 év fogszabi?????
Úristen !!!!!!
Egy évre számítok, akkor is számolnám a napokat.
3 év rengeteg idő :(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!