Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kiálló metszőfogra tesznek...

Kiálló metszőfogra tesznek fogszabályzó brakettet?

Figyelt kérdés

Kiáll az elülső metszőfogam, de a mellette lévő metszőfog kevésbé. Valahol azt olvastam, hogy csak akkor tesznek brakettet a kiálló metszőfogakra, ha van hova visszamennie a fogaknak, mert először kihúzzák a kisörlőket, majd visszamegy a szemfog a helyére, és csak utána kapnak brakettet metszőfogak, mert akkor már lesz helyük. Viszont a szemfogam csak picit áll ki, nincs felcsúszva, az örlők pedig sorban állnak szépen.

Viszont a kiálló metszőfogam melletti fog - a szemfog és a kiálló metszőfog közti fog - meg beljebb áll. A beljebb álló fogra tesznek-e brakettet? Illetve hova megy vissza a kiálló metszőfog, ha a mellette lévő fog meg beljebb áll?

Tudom, hogy nem vagyok egyedül ilyen fogakkal, mert éppen az elülső fogak torlódnak fel, főleg a felső fogsoron.

Mielőtt elmegyek fogszabis orvoshoz, szeretnék több sorstárs kezeléséről tudni, mert felnőtt nőként a fogszabi viselése nem könnyű.

2012. jún. 29. 19:32
 1/4 anonim válasza:
Igen! Nekem is kiálló metszőfogam volt. De most már csak múltidőben, mert 1 évig fogszabályzóm volt, és tök szép lett :)
2012. jún. 30. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

De először húztak, majd ha lett hely a kiálló metszőfogaknak, akkor tettek rá brakettet?

2012. jún. 30. 17:57
 3/4 anonim válasza:
Nekem is kiallt, de emellet mas problemaim is voltak ugyhogy 3 ev fogszabi, es nekem kihuztak :D
2012. júl. 2. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:

3 év fogszabi?????

Úristen !!!!!!

Egy évre számítok, akkor is számolnám a napokat.

3 év rengeteg idő :(((((((((((

2012. júl. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!