Fogszabályzósok! Fájt a fogszabályzó felhelyezése? (Olyan írjon aki tapasztalta)
Figyelt kérdés
Sajnos nekem 2 fogam is úgy nő, hogy rá nő egy másik fogamra, ezért idén nyáron 2 egészséges fogamat ki kell húzni, és ezután kapok fogszabályzót. Félek a húzástól, persze tudom hogy túlélem. Azt hallottam, hogy a fogszabályzó felhelyezése is elég fájdalmas. Igaz ez? 14/L2012. jún. 27. 21:15
1/4 anonim válasza:
Szia! Akkor te is úgy jártál mint én. Jó nekem már nincs fent egyik sem, mert már végeztünk a fogak rendbetételével :)
Nekem is 2 egészséges fogamat húzták ki, én kértem, hogy egymás után húzza ki, mert nem akartam 2 külön nap átélni a fájdalmat, mert nem kellemes :( A fogszabi felhelyzése sem kellemes, de kibírható, az már semmi a húzáshoz képest. Attól is függ, mennyire ferdék a fogak stb. Megéri szenvedni, mert utána bátran mosolyoghatsz.
21/l (jah olyan 17-18 körül rakták nekem fel)
2/4 anonim válasza:
Szia én már egy éve hordok ! Most fogják leszedni :D A felrakás elég hosszú és kellemetlen. NAgyon feszítik az ajkaid hogy elférjen a keze benn, és a nyálszívótól kiszárad a szád, kapar a torkod, aztán az egész kellemetlen ízű. Nem elrettentés csak írom a tapasztalatom. Amit javaslok : Mielőtt mész igyál sokat, és kend be labellóval a szád, meg testápolóval az ajkad körül, hogy ne repedjen ki ahogy feszítik. Egyél előtte, mert jódarabig nem fogsz utána, mert az első pár napban nem fogsz annyira tudni mert fájni fog az állkapoccsontod a hirtelen elmozdítástól. Szóval készüljetek be joghurttal, krumplipürével meg ilyenekkel. Az első pár hónapnban húzások után eléggé fáj, de megszokod. Ezek nem rémhírek , én csak leírom mire számíts, de sok sikert kívánok... :) Ami jó hogy nagyon szépek lesznek a fogaid :D nekem rengeteget segített és hidd el gondolj arra hogy megéri :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
És utolsó: Köszi a jó tanácsokat!
2012. jún. 28. 21:29
4/4 anonim válasza:
Egyáltalűn nem fáj a felhelyezés:) Talán az ajkaid kicsit kiszáradnak majd.. Ami rossz lesz az a rákövetkező egy hét! Ugyanis megváltozik jelentősen a táplálkozásod.. nem fogsz tudni mindenbe közvetlenül harapni.. Én például kerülöm, mivel így egyrészt nem esik le a bracket másrészt nem ragad annyi kaja bele..(Bármennyire is szeretné az ember nem mindig tud magával vinni fogkefét meg iesmit:D ) Kitartás... nekem még 1 év visszavan és ugyanennyi már lement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!