Fogszabályzósok! Mit szoktatok csinálni, hogy igazítás után nagyon feszít/fáj a fogatok?
Figyelt kérdés
Már 1,5 éve fentvan, de sosem tudom mit kezdjek vele. Nem bírok enni..2011. nov. 10. 20:57
1/4 anonim válasza:
sajnos ezt el kell viselni, nekem is mindig *ohadtul fájtak a fogaim, de nézd a jó oldalát: nem tudsz enni>nem hízol:D najó nem akarlak bántani, de tényleg, max annyit tehetsz h fájdalomcsillapítót veszel be, de pár nap után úgyis elmúlik a fájdalom. szerencsére:D
2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk fogyi szempontjából jó dolog tényleg. Csak az a bajom, hogy semmilyen fájdalomcsillapító nem hat. Eddig nem volt nagy gondom vele, mert nem éhesen mentem a dokihoz. Ma viszont délelőtt 10kor ettem utoljára, és kb ugyérzem éhenhalok :D
2011. nov. 10. 21:26
3/4 anonim válasza:
Én a szerencsésebb emberek közé tartoztam, és nekem nagyon ritkán fájt. Pár napja került le. Nekem ha nagyon rossz volt, hideg vizet ittam. Az valamennyit segített, de mint mondtam, nagyon ritkán fájt.
4/4 anonim válasza:
Én ilyenkor bespájzolok egy halom pudingot, aztán csendben szenvedek :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!