Fogszabalyzosok! Meddig tart meg ez a fajdalom?
Ez változó.Nekem olyan másfél hétig tartott,mikor húztak rajta,akkor olyan 2 napig.Próbálj enni tört krumplit,főzeléket,leveseket,amiket nem kell annyira rágni.De vehetsz be fájdalomcsillapítót is.
Kitartás!
Nekem 2 év 4 hónapig volt fent,alig 1 hónapja vették le és azóta még álmomba is mosolygok,olyan szép lett. ;)
Alul mélyharapásom volt,felül az első két fogam picit egymásra volt nőve,meg eléggé kint volt a felső állkapcsom.Akkor nekem kihúzták két egészséges fogamat felülről,a két négyes fogam.Eléggé látható helyen volt...:D De négy hónap alatt meg se látszott,hogy nincs fogam.Sőt már 2 hét alatt az első fogaim egymás mellé kerültek. :)
Neked nagy bajod van vele?
:)
Biztos elégedett leszel ;)
Néha lesznek nehéz napok,amikor megbánod(nálam is volt),de akkor lendülj rajta túl és várd a végeredményt.Sőt,amikor már a két fog egymás mellé kerül,már az nagy öröm:D
Használj speciális fogkeféket(én kettőt használtam) és akkor nem sárgul be a fogad ;)
A másikról nem találok képet,az is Oral B márkájú,úgy néz ki,mint a normális fogkefe,csak középen van egy kis mélyedés,oda megy a brekett,így tudod tisztítani a fogad :)
koszi az ertekes tanacsokat! nekem a fogorvosom adott ket speci fogkefet es azokat hasznalom..TePe a markaja es Svedorszagba gyartottak.
amugy ment a zold mancs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!