Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzósok! Mennyi ideig...

Fogszabályzósok! Mennyi ideig vártatok mielőtt megkaptátok a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első vizsgálattól számítva kb. 1 hónap volt. Először panoráma röntgent meg általános vizgálatot készítettek, utána pedig rá 2 hétre kellett mennem mintavételre. Ezt követően kb. újabb két hét volt, mire felkerült rám a fogszabályzóm. Később az éjszakait már elég hamar megkaptam, az pár napot vett igénybe.
2011. aug. 16. 23:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1 hetet kellett várni. A doktornő nagyon rendes volt (őszintén,, csodálkoztam is :)), mert 2 hétre rá ment nyaralni, és mondta, hogy megcsinálja akkor nekem gyorsan, hogy ne kelljen annyit várnom, így 1 hét volt az egész, és már fent is volt. De én kivételes eset voltam szerintem.. :)
2011. aug. 16. 23:33
 3/16 anonim ***** válasza:

július 26.-án mentem, ekkor megvolt a lenyomatvétel és a 2 röntgen

augusztus 02.-án konzultáción voltam, és összeállítottunk egy kezelési tervet

augusztus 10.-én felkerült a felső fogszabályzóm

Tehát 15 napot ... :D

2011. aug. 17. 15:49
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. aug. 17. 16:08
 5/16 A kérdező kommentje:
és mennyibe került a fogszabi?
2011. aug. 17. 16:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia!

én először áprilisban voltam a fogszabályzáson és már akkor elindult a folyamat, de mivel kihúztak 4 fogamat, csak novemberben rakja fel a fogszabit, hogy addig magától rendeződjön a fogam...szal fél évet kell várnom rá ((:

2011. aug. 17. 21:16
 7/16 anonim válasza:
1 honapig:)
2011. aug. 18. 10:31
 8/16 A kérdező kommentje:
ma voltam fogszabályzáson, és a doki azt mondta, hogy mivel nagyon hosszú a várólista két, két és negyed évet kell várnom, ha addig nem kerülök sorra, még többet...-.-"
2011. aug. 22. 16:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát igen... sajnos ez így van államin. A tesómnak is 3 évet kell várnia egy szaros fogszabályzóra. :S Én 20 vagyok, és magándokihoz mentem. Nekem két hét alatt fel is rakták! :)
2011. aug. 22. 17:54
 10/16 A kérdező kommentje:
szeptember 6.-án megyek magándokihoz, szóval valószínűleg még szeptemberben meglesz a fogszabim :)
2011. aug. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!