Fogszabályzósok! Mennyi ideig vártatok mielőtt megkaptátok a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 22:46
11/16 anonim válasza:
Jeah! Akkor sorstársak leszünk. Sok sikert hozzá... és mikor felrakják tankolj be pépes ételekből (joghurtok, levesek, főzelékek)... Nekem 11 napig nem ment a rágás... :D Bővebben itt olvashatsz rólam, ha van kedved: [link]
12/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :)
2011. aug. 23. 21:03
13/16 anonim válasza:
Nekem kb.3 hónapot kellett volna várni.Aztán anyukám szólt hogyha valaki netán visszamondja az időpontját, akkor engem berakhatnának a helyére.
3 hét múlva csörgött a telefon, hogy mehetek és felrakják.
Pont jól jártam mert olyan készüléket kaptam, hogy nem kellett kihúzni egy fogamat sem.Viszont ha később megyek és nincs ez az időpont változtatás, akkor más csak olyan fogszabit kaphattam volna, amivel 4 fogamat ki kellett volna húzni.
Már egy éve, hogy leszedték és nagyon szépek a fogaim :)
14/16 anonim válasza:
blogolós csaj, nekem is így néznek ki a fogaim, ezt nevezik szűk fogsornak.. legalábbis :D
15/16 anonim válasza:
tb-s helyen hétfőn voltam először, mintát vettek, péntek reggel 8-kor már fent volt a készülék.
16/16 anonim válasza:
nekem most fogják júliusba feltenni az alsó felső ragasztott fogszabályzóm de nekem már fél éve van hirakszos fogszabim de engem műtöttek kb.nekem 1 évet kellet rá várnom de a műtét miatt nagyon hosszú idő telt el :/ .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!