Volt fogszabályzósok: meddig kellett hordanotok a fogszabályzót?
hosszú a két év? LOL... nekem másfél, max kettőt ígértek, ehelyett három évig és pár napig vt fent. Na, hosszú még?
Aztán még ugye az éjszakai másfél évig, hogy úgy maradjon.
hát nem hangzik jól :s
gondolom neked fiatalabb korodban volt fogszabályzód, nekem már nem raknának fel éjszakait szerintem
nekem 3 év 9 hónapig volt fennt a fölső,az alsó meg szűk két évig,de megérte,mert most mindenki megirigyel,és sokkal többet mosolygok:)
előtte nekem borzalmas fogsorom volt,főleg felül,az egyik metszőfogam keresztbe nőtt,ami fogszabályzóval megtudtunk fordítani,aztán alul meg össze vissza voltak a fogaim,de sikerült:)
nnekem csak 1 hónap mulva lesz, de a fogszabályzós nö 1 évet jósolt, bár nem olyan vészes, csak jobb oldalt az alsó és felsö szemfogam nött rosszul, mert forditva elfedik el egymást (az alsó van elöl) és a lenti középsö metszöfogaimnak nincs elég helye :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!