Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Volt fogszabályzósok: meddig...

Volt fogszabályzósok: meddig kellett hordanotok a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
és mennyire voltak ferdék a fogaitok előtte ?
2011. júl. 27. 14:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nekem elől volt ferde a fogam, meg keresztharapásom volt kb másfél év!: ) de olyan gyorsan elrepült, hogy alig akartam, hogy levegyék! :)
2011. júl. 27. 14:32
 2/17 anonim ***** válasza:
eléggé ferde volt-de inkább felül, alul csak 1-2 fog volt csálé. 2,5 évig fönt, 2 évig lent.
2011. júl. 27. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
2 év :S de utólag megérte...
2011. júl. 27. 14:34
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, hosszú az a két év :s még írjatok sokan
2011. júl. 27. 14:42
 5/17 anonim ***** válasza:

hosszú a két év? LOL... nekem másfél, max kettőt ígértek, ehelyett három évig és pár napig vt fent. Na, hosszú még?

Aztán még ugye az éjszakai másfél évig, hogy úgy maradjon.

2011. júl. 27. 14:47
 6/17 A kérdező kommentje:

hát nem hangzik jól :s

gondolom neked fiatalabb korodban volt fogszabályzód, nekem már nem raknának fel éjszakait szerintem

2011. júl. 27. 14:56
 7/17 A kérdező kommentje:
azt is írjátok, hogy mennyire volt ferde a fogsorotok előtte, legyetek szívesek :)
2011. júl. 27. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:

nekem 3 év 9 hónapig volt fennt a fölső,az alsó meg szűk két évig,de megérte,mert most mindenki megirigyel,és sokkal többet mosolygok:)

előtte nekem borzalmas fogsorom volt,főleg felül,az egyik metszőfogam keresztbe nőtt,ami fogszabályzóval megtudtunk fordítani,aztán alul meg össze vissza voltak a fogaim,de sikerült:)

2011. júl. 27. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:

nnekem csak 1 hónap mulva lesz, de a fogszabályzós nö 1 évet jósolt, bár nem olyan vészes, csak jobb oldalt az alsó és felsö szemfogam nött rosszul, mert forditva elfedik el egymást (az alsó van elöl) és a lenti középsö metszöfogaimnak nincs elég helye :D

16/L

2011. júl. 27. 18:26
 10/17 Casey Weaver válasza:
100%
Nekem is van. Bár én nem mertem megkérdezni, hogy meddig lesz fent. : / : D
2011. júl. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!