Fogszabályzósok! Hogyan viselitek a fogszabályzót? Ugye, hogy nagyon fáj? (Lent több kérdés. ) *
Szia. Nekem lassan 3 hónapja van fent a fogszabályozóm. Hosszú a történetem,de 4 fogamat húzták ki,mikor már a fogszabályozó meglazította őket.Az sem volt fájdalmas, semmi extra nem volt.Azóta 4 szer voltam állíttatni a fogszabin, eddig egyszer sem fájt.Az első fogaim most elég lazák úgyhogy harapni nem tudok,de a többivel nincs semmi gáz. A fogaim nagyon csúnyák és ferdék voltak,de így 3 hónap után már majdnem jó helyen vannak és a kihúzott fogak helye már nem is látszik mert a mellette lévők már bekúsztak a helyére=)
Én jól elvagyok vele tehát, semmi fájdalom,semmi érzés nincs=) És te milyen gumit kaptál?Én semmi gumifélét nem kaptam még:O
Az alsó fogsoromon ilyen kis rugófélék vannak összehúzónak de ennyi.
Hát én több, mint 16 hónap után kaptam gumikat, általában a kezelés közepe/vége felé szokott kelleni. Ilyenről még nem hallottam, hogy rögtön az elején kell, persze ez nem jelenti azt, hogy nincs is ilyen. :)
Nekem alapból az nagyon fáj, ha beteszem a gumikat, én el sem tudom képzelni, hogy esetleg kibírtam volna azzal a fájdalommal együtt, amit a fogszabályozó felragasztása okoz.
Nekem most folyamatos a fájdalom a gumik mellett... de volt már, hogy olyan alakzatban kellett gumizni, amit meg meg sem éreztem.
Ezekről a gumikról van szó:
12:50 vagyok
Jáááájjj, most már értem. Nekem most még csak felül van fogszabi, de még most ősszel felteszik lentre is. Erről még én se hallottam, de így most már jó tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!