Fogszabályzósok! Hogyan viselitek a fogszabályzót? Ugye, hogy nagyon fáj? (Lent több kérdés. ) *
Figyelt kérdés
Ma rakták fel, addot hozzá ilyen kis gumikat az orvos, azt mondta ezek 1 hét után elhasználódnak, és nekem kell majd cserélgetni (beakkasztgatni). Nektek is így volt/van? És egyébként folyamatos a fájdalom? Sose enyhül? Légyszi tapasztalatokat írjatok, vagy a saját történeteteket. Köszönöm :)2010. szept. 14. 10:58
11/12 anonim válasza:
Nekem január óta van fogszabályzóm, a két felső ötösömet kellett kihúzni.
Van az a gumi is, amit a fogorvos tesz rá a fogszabira, az egy hosszú láncszerű tekercsen van, és a bracketteket húzza össze (ahonnan ki lett húzva a fog)
Illetve van az a gummancs, amit az ember zacsiban kap, és magának kell cserélgetni. Nekem ezek a gumizási technikák voltak eddig:
Nekem is furcsa, hogy azonnal gumizol, de mindegy. A fájdalom enyhülni fog, illetve időszakos. Van, amikor egy hétig semmi, van, amikor csak úgy elkezd fájni egyik másik fogam. Van, amikor az egyik fogam érzékeny a hidegre-melegre, van, amikor nem.
Meg fogod szokni, ne aggódj:)
25/L
12/12 anonim válasza:
Régi kérdés... Pfúúú. Nekem 4 hónapja tették fel, én most október elején kaptam olyan kis gumicskát mert a szemfogam nagyon fent van és le kell húzni és rá kell akasszam egy másikra... Megnézem is van olyan rugós izém alul. Nekem első héten nagyon fájt, meg olyan húzó érzés volt, mintha megnyomnád az ujaddal a fogadat. De már tök mindegy mert már vagy 7 évvel idősebb vagy és már rég leszedték és már nagyon szép a mosolyod... Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!