Mit lehet kezdeni ezzel? (Kép)
Figyelt kérdés
Barátnőmnek a fogai elég rosszak, főleg hátul, mert nem mossa. Fogorvos tudna vele valamit csinálni érdemes lenne rábeszélnem? Ha igen akkor ingyen lenne neki (17 éves)?
Nekem is fontos lenne, mert már elég rossz vele lenni, de szeretem.
2012. jún. 25. 13:06
2/6 anonim válasza:
Ne mondd h ilyenek a fogai 17 évesen.. :O Természetesen érdemes rábeszélned, sőt, igazából magától kéne elmennie, nem pedig még úgy rábeszélni őt.. és azt hiszem ingyenes lenne, mert még nem 18
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyenek. Ilyen családban nőtt fel, a szüleinek is alig van már foguk, pedig nem olyan idősek (max 45.), a bátyjának és a húgának is rosszak, mert egyszerűen nem tanították meg és szoktatták rá őket a fogmosásra. :/
Ő nem is figyel rá vagy veszi észre hogy rosszak a fogai és nem szépek, neki ez az általános.
Tényleg az a lényeg hogy tud-e vele valamit kezdeni a fogorvos, mert elég rosszak és ha kihúzza az nem segít.
2012. jún. 25. 13:33
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg kell próbálni, biztos tud vele valamit kezdeni
5/6 A kérdező kommentje:
Valaki tud még tanácsot adni?
2012. jún. 27. 16:52
6/6 anonim válasza:
Én annyit tudok ajánlani, hogy mondd el neki milyen betegségekkel jár ez idővel! Én nekem egy rossz fogam volt hátul nem volt vele semmi gond azért nem mentem az orvoshoz míg nem egyszer bedagadt az egész fejem gyorsan vittek a szájsebészetre, mert elkezdett a genny felmenni az agyamba. Ha akkor nem megyek el már nem itt lennék. Komoly dolog ez. Nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!