Mit tud ezzel kezdeni a fogorvos?
Figyelt kérdés
Meg regen (nem tudom mikor) letort vagy folyamatosan tort le az egyik hatso fogam. Amiota tudom ugy van. :D Szoval ez mar nagyon regi. Az egesz fogam le van torve vagyis nagyjabol csak az alja van meg. Es ez most elkezdett fajni(amugy is ki szerettem volna huzatni mar) De inkabb ugy faj mintha egy masik fog nyomna szoval nem veszes. :/ 5 het mulva tudok elmenni fogorvoshoz. Mit tud ezzel csinalni? Vagy hogy huzza ki?
15/L
2011. febr. 19. 15:48
1/5 anonim válasza:
Ki fogják húzni fogóval, vagy emelővel kibillentik.
2/5 anonim válasza:
Ha ki tudja húzni az orvos gyökérfogóval, vagy elküld szájsebészhez.
3/5 A kérdező kommentje:
Remelem nem kell szajsebeszhez mennem :/ Csak eddig meg nem huzta ki azt mondta, majd ha faj..........
2011. febr. 19. 15:59
4/5 A kérdező kommentje:
De koszonom a valaszaitokat!!!
2011. febr. 19. 18:57
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fogom kibirni, mert nagyon faj. Sajnos uj dokihoz kell mennem :( Meg het elejen.
2011. febr. 20. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!