Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen nyugtatót vegyek be...

Milyen nyugtatót vegyek be fogorvos előtt?

Figyelt kérdés
Üdv. milyen nyugtatót vegyek be fogorvosi kezelés előtt? Az injekciónál nagyon bestresszelek, hányingerem van..Mit ajánlotok?

2012. jún. 13. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Semilyet se! Normális vagy?

Ha összeakad az injekcióval és mondjuk leáll a szived mihez kezdezs majd?

Ha ennyire kész vagy ettől akkor keress egy magánklinikát, és kérj altatást..

2012. jún. 13. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
az injekció csak lezsibbasztja az idegeket vagy mi a szar..hogy ne érezzem a fúrást..Nincs pénzem altatásra..19éves vagyok munka nélkül etc...nem akarom a legerősebb nyugtatót hogy szarrákábuljak..csak hogy nyugtasson le egy kisebb időre, hogy ne pánikoljak be..legyek higgadt. nem vagyok én depressziós..
2012. jún. 13. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Seduxen elég gyenge, de a fogorvossal mindenképp közöld, bármit is veszel be, mert lehet belőle gond.
2012. jún. 13. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Xanaxot vettem be (orvost megkérdeztem előtte).

Teljesen elmúlt a rettegésem és nyugodtan tűrtem a foghúzást. Ez a doki dolgát is megkönnyítette.

2012. jún. 29. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!