Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen nyugtatót vegyek be...

Milyen nyugtatót vegyek be fogorvos előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem egy fogászati kezeléssorozatot, de olyan rosszul voltam már az első kezelésen (elájultam, pánikrohamot kaptam), hogy a fogorvos azt mondta ha legközelebb megyek, akkor vegyek be egy szem nyugtatót előtte. Még soha nem szedtem nyugtatót, kérdésem milyet vehetek be? Apám xanaxot szed 0.5 -öt. Kértem egyet tőle. Jó lesz az nekem? Félek bevenni, mert mi van ha mégrosszabbul leszek?

29/F

2009. ápr. 14. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Sedatif PC homeopátiás szer, folyamatosan szedheted, míg jársz.
2009. ápr. 14. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Hova nevű bogyó is jó. Én is azt szedem néha, recept nélkül megkapod bármelyik gyógyszertárban. Csak nyugi ne félj a fogorvostól, inkább a szájsebészettől. Ez az ami igazán kemény! A szájsebészet na az aztán nem semmi. :o/
2009. ápr. 14. 09:17
 3/7 A kérdező kommentje:
És ezeket ti fogorvos előtt próbáltátok már?
2009. ápr. 14. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Még nem, de holnap énis megyek foghúzásra és valószínűleg beveszek egy hovát. :)
2009. ápr. 15. 07:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Na kiváncsi leszek a tapasztalataidra. Majd számolj be, hogyan hatott!
2009. ápr. 15. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Oks. Nehéz foghúzás lesz biztos, mert a fogam 3/4-e letörött és a doktornő se tudja hogy fogja kihúzni ezt mondta nekem múltkor. :( Viszont remélem sikerül, mert szájsebészetre még egyszer nem akarok menni!!! Annál rosszabb nincs! :(
2009. ápr. 15. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

:((( Kihúzták, de nem sikerült teljesen. Sajnos a szájsebészetre kell mennem vele. Bentmaradt a gyökere. Még most is sajog. :( Nem vettem be semmi nyugtatót, mert jól elfelejtettem. De lehet nem jó ötlet a nyugtató, mi van ha nem hat tőle az érzéstelenítő? Próbálj erős lenni, semmi baj nem történik ott, viszont jó dolog tudni hogy tudnak rajtunk és a fájdalmunkon segíteni, mert mi lenne ha nem?

Kitartás!! :)

2009. ápr. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!