S. O. s! Mit csináljak gyökértömés után? Üvölteni tudnék a fájdalomtól azt érzem.
Figyelt kérdés
2 hete gyökérkezésem volt,mert rettenetesen fájt 3 fogam.Megkocogtatta az orvos s egyből rájött melyik a rossz.Ekkor gyökérkezelte.Maga a fájdalom elmúlt,de ráharapni továbbra se tudtam,mert ekkor fájt.Ma visszamentem s gyökértömést és tisztítást csinált.Aztán elküldött röntgenre s utánna azt mondta minden rendbe 1 hónap múlva menjek vissza tömésre.Ekkor szóltam neki,hogy nagyon fáj,ráadásul végig éreztem a kezelést,már akkor azt hittem üvöltök.Azt mondta ez normális,hogy fáj,még pár napi érezni fogom.De ennyire????Ha tudom mi vár rám talán vissza se megyek.Most jégakuval itt fetrengek.15 perce bevettem egy fortedolt,de még nem érzem,hogy hatott volna.Mennyi időközönként vehetek be gyógyszert?Felváltva?Demalgonom van itthon.Már az összes fogam fáj azt érzem.2012. máj. 24. 12:17
11/11 anonim válasza:
Szerintem az antibiotikum hatni fog valamennyire, de amikor abbahagyod, kiújulhat a gyulladás. Ha így lesz, akkor vetesd ki a gyökértömést, ne húzasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!