S. O. s! Mit csináljak gyökértömés után? Üvölteni tudnék a fájdalomtól azt érzem.
Várok még vele,mert nem tudom rohangászni főleg 4 gyerekkel.
Bár at mondta az orvos ez normális.De hát ennyir?Ez nekem is magas.
Ha nem múlik pár óra múlva beszek Demalgont nem tudok mást csinálni,de pokolian tud fájni.Csak a foga ne fájjon az embernek.
Most 8-kor felhívom az orvost.
Nem tudom mit fog mondani,de tegnap már azon voltam elmegyek a sztk-ba,de nem ott voltam és kihúzatom.Catafamot bevettem este 19:00-kor s jobb volt,de csak kb 3 órán keresztül.
Éjszaka negyed 2-kor megint a fájdalomra ébredtem.Akkor is bevettem 1-et,de csak kb 30-40 perc múlva hatott.Ekkor elaludtam.
Most jelenleg nem annyira fáj,de érzem,hogy fáj s ott nem jó.
Wlmentem az ambulanciára,de nem sokra mentem vele.A doktornő azt mondta vagy kiszedik a gyökértömést,de neki nincs műszere vagy ki kell húzni,ha akkor se múlik a fájdalom.
Aztán átküldött egy másik fiatal orvoshoz.Azt mondta a fogorbvos,hogy olyan szép a gyökértömés,hogy ezt nem kell kiszedni(röntgen alapján),de húzásról meg nem is beszélt.Azt tanácsolta,hogy ő most fúróval a magas részt megcsinálja,hátha emiatt is fáj,de ha holnapig fáj antibiotikumot írt fel,hogy szedjem 4 napig .Ha jól értettem napi 4 szemet.A cataflammal együtt szedhető.Tényleg mindenki mást mond.Most bevettem egy fájdalomcsillapítót,mert most is fáj.
Ha nem múlik csak kedden lesz az orvosom,mert ma nem rendelt,azért mentem máshoz.Kihúzatni nem igazán szertném,mert 4 gyerek mellett már elég sok fogamat kihúzták s már lassan enni se fogok tudni.Pénzem meg most nincs megcsináltatni,mert az is vagy 160 000 ft.A hideg is baromira ráz gondolom a fájdalomtól.
Remélem elmúlik!
Mindenkinek szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!