Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csinaljak a kiallo ket...

Mit csinaljak a kiallo ket fogammal?

Figyelt kérdés
Nem is annyira áll ki de engem idegesit.Fogszabalyzot nem akarok hordani:) Lehet hogy hulyeseget mondok de nem lehet azt csinalni,hogy a fogorvos kihuzza azt a ket kiallo fogat es a helyere ragazt mufogat,de egy par milimeterrel beljebb?

2012. máj. 12. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
De meg lehet csinálni, de nem érdemes. Miért akarsz megszabadulni 2 egészséges fogadtól? A pót fog, az soha nem lesz olyan, mint az eredeti. Szerintem inkább próbálkozz fogszabályozóval.
2012. máj. 12. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet koronát húzatni rá. Én is ezen gondolkodtam, aztán megkérdeztem több ismerőst és ők nem tartják feltűnőnek amennyire kiáll.

Viszont ha valakinek korona van az első két foga helyén, az feltűnő tud lenni. Nem minden esetben az, de észrevehető.

Szóval ha nem vízszintben állnak akkor ne csináld! :-D

2012. máj. 12. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Egészséges fogat ne húzasd ki!

azért azt a fogszabályozót fontold meg. nem tudom, hogy van, de talán olyat is lehet, amit nem kell állandóan hordani, hanem pl. éjszakára beteszed. járj utána!

2012. máj. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!