Nagyon káros ha nem mosok mindennap fogat?
Figyelt kérdés
van hogy elfelejtem reggel így nyáriszünetben, és mindíg akkor jut eszembe mikor már nemvagyok otthon2009. jún. 21. 16:33
11/14 anonim válasza:
Attól függ milyen ételeket eszel és hogy miylen a nyálad összetétele, ez meg fugg az egészségi állapotodtol..
A fognak is van egy természetes védekezési mechanizmusa, amely beindul ha kell. Illetve a nyál enyhén lugos kémhatásu a savtermelo bacikat féken tartja, legalábbis ott ahová eljut.
Ha úgyérzed lepedékes vagy állott izu a szád akkor már mindenképpen veszélyes ha nem mosol fogat.
12/14 anonim válasza:
Nem szabad megfeledkezni róla. Fogkő, fogszuvasodás, foghullás... csak nem akarsz foghullással fogatlan maradni!
13/14 anonim válasza:
dehogyis káros, én már vagy 5 éve nem mostam meg és semmi baja
14/14 anonim válasza:
így vesztettem el 2 fogat,pedig a családunkba jó genetika van.nem éri meg,hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!