Nagyon káros ha nem mosok mindennap fogat?
Oké itt úgy látszik mindenki tökéletes!
Viszont a kérdés az volt,hogy árt e ha valaki egy-egy fogmosást véletlenül kihagy,és nem az hogy ha egyáltalán nem mos fogat.
Ha esetleg véletlenül kihagysz egy-egy fogmosást,vegyél be egy cukormentes rágógumit,és miután úgy érzed kitisztult köpd ki!A táskában tartott fogselyem is nagyon hasznos ilyen esetre,bárhol pótolni tudod az elmaradást.
Viszont tény,hogy az alapos fogmosást nem pótolja semmi,és oda kell figyelni.
Reggel az emberek szája büdös, ez tény. Hogy lehet elfelejteni fogat mosni??? Nekem mindig ez az első, aztán indulás előtt is megmosom általában.
Ha már fogat nem mosol olykor, legalább rágózz! A bűzt és a lepedéket is segít eltűntetni.
úgy felejtek el fogatmosni, hogy nincs suli, nem megyek reggel sehova, és mindíg majd majd majd.... azt elfelejtem..
de amm rágózok folyamatosan, nincs olyan h kajamaradék lenne a fogamba..
Velem is elő fordul akár 3 szor is és nem rágózok meg ilyenek mégse rohadnak ki a fogaim és amikor fogat mosok olyankor 3 szor is átsikálom a fogam úgyhogy ne agódj!
Egyépként nyári szünetem van és én is minig maj fogat mosok és végül mégse de este mindig mosok fogat!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!