Ilyen fura a fogszabályzó?
Feltették a fogszabályzómat, de egyszerűen mindig attól félek hogy le fog esni. Amikor eszek olyan "rendellenes" érzésem van. Megfogom szokni, ehetek majd bármilyen kemény ételt? És fogmosáskor milyen erősen nyomhatom oda a fogkefét? Nem fog leválni a brekett? És ha igen, akkor fizetni kell érte?
Bocs, hogy ennyit kérdezek. Előre is köszönöm :)
az emlitett fogmosás kell..ne nyomd rá szétcseszed az inyed. csak jobban figyelj oda a tisztitásra. megszokod.és nem jön le az olyan könnyen.bár nekem az egyik hátsorol lejött az egyik szem de azt visszaragasztották. nem hinném hogy fizetni kéne hisz ö cseszte el hogy szarul rakta fel.
amugy képzelheted mennyire erös a ragaszto,hisz harapofogoval pattintják le.legalábbis nekem ugy csinálták.utána lecsiszolták a maradék ragasztot.
nem igazán humánus modszer, lehet kitaláltak azota valami oldoszert vagy nem tom, nekem szarrárepesztette ez a modszer a fogzománcomat....
Egy idő után hozzá fogsz szokni, néhány nap az egész :]
Nagyjából mindent ehetsz majd vele. Fogmosáskor ne nyomd túl erősen. Drogériában vegyél külön brekett tisztító fogkefét, pár száz Forint.
HA leválik, és nem lehet visszaragasztani, akkor a pótlásért általában fizetni kell.
Én is mindig attól féltem,hogy majd leesik,de aztán nem..:D Csak,amikor a tesóm fejbe rúgott.:D Ja,meg amikor rosszul rakta fel.:\..
Hát nekem nem kell érte fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!