Fogszabályzósok! Ez mi?
http://www.youtube.com/watch?v=IgGFF5lrF3c&feature=related
ezen minden fogszabályzósnak át kell esnie? :O
Jövőhéten fogszabályzóm lesz, de erről nem szóltak :(
19/F
Megnyugodtam :D
Hát nekem egy kicsi eldeformálódás van az felső fogsorom első 4 foga között... az első 2 középső metszőfogam enyhén -egymással szemben- befelé fordul, a jobb oldalsó metszőfogam nő a jobb középső metszőfogam alá; a bal oldalsó metszőfogam pedig a bal középső metszőfogamra... szeretném, ha ez nem romlani még jobban, ezért időben szeretnék lépni :)
Ezért lenne szükségem fogszabályzóra... amúgy voltam orvosnál és eltolódott a fogszabályzóm felragasztása egy hónappal, de már nagyon várom!
Nem is félek semmi mástól, csak ilyet ne csináljanak, mint amit a videón látható, illetve azt szeretném még megtudni, hogy mennyi esélyem van arra, hogy kihúzzák a bölcsességfogamat??!! Vagy ezt csak a röntgen felvétel mutatja ki-és állapítja meg az orvos az alapján?
Félek a foghúzástól, még nem kellett egy fogamat sem kihúzatni.
Röntgen alapján állapítja meg, de csak akkor húzzák ha összetolja a fogakat.
Én is nagyon vártam, és nagyon szeretek fogszabályzós lenni, azóta röhögök össze-vissza. :) Első napokban alig tudtam enni, 6 nap után meg ott tartok, hogy a rántott húst eszem..:D
Csak az a szar amikor beleragad a kaja, mert a nyelveddel isten bizony, hogy egy hamar nem szeded ki ! :D
Egyébként helyes, hogy időben gondolkodtál !
Én 2 éve tervezgettem, csak anyukám most volt hajlandó elvinni. :D
Csak felülre lesz, vagy alulra is? Egyébként testvéremnek is a két foga befelé fordul, de Ő nem szeretne fogszabályzót, de ennek is oka van... :D
Bocsi megint én XD
Szóval akkor húzza a bölcsesség fogakat ha túlságosan összetolja a fogsort. De ha már neked kint van, szerintem nincs miért aggódnod. :d
Még nem kaptam meg... jól el lesz húzva :S ha megkapom szeptemberre, az már jó xdxd
Egyébként voltam röntgenen, és kint van mind a 32 fogam, viszont ahogy a bölcsességfogaimat néztem, igen érdekesen nőnek.kicsit ferdék és félek, hogy ennek "húzás" lesz a vége :S
Nekem is kicsit ferdén nőnek. :D
Mikor kaptál időpontot? :O
Márc. 28-án megyünk vissza... utána lesz foglenyomatom meg felmérik a fogaim állapotát, h melyiket kell megcsináltatni, de mivel nem régen voltam fogorvosnál, így nem izgulok.. asszem, jók a fogaim... itt egy kép:
ezen az oldalon a legalsó felvétel. Nagyon hasonlít hozzá az alsó fogsorom bölcsességfogainak növekedése...kibújtak már és nem is fáj(t)... szerintetek ki kell húzni a fogszabályzóhoz? :/
Már nagyon régóta kint vannak. Szerintem összetolta már annyira a fogsoromat, amennyire kellett vagy amennyire nem kellett, de szépek :) és amúgy is a felső fogaimmal vannak gondjaim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!