Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig tart egy gyökérkezelés?...

Meddig tart egy gyökérkezelés? Lehet enni?

Figyelt kérdés

Ma voltam dokinál mert fájt a tömött fogom. alsó nagyörlő.... Kiszedte az idegeket, jól megszúrkált a tűkkel... stb.... Lenne pár kérdésem, ami a "nagy sokk" miatt elfekejtettem a dokinál.

- Hány alkalom kell ilyenkor? Lehet, hogy már következőre betömi véglegesen?

- Vmi vattacuccot betömködött a fogba, az ha kiesik akkor mi van? Vagy ez nem tud kiesni? Nem is merek enni. 1 hét múlva megyek vissza megint, addig tuti nem esik ki? És ha igen mit csináljak vele?

- És hogy lehet ezzel enni?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. febr. 13. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Akár be is tömheti véglegesre,de nekem legkorábban eddig mindig 3. alkalomra tömtek csak véglegesre.

Szerintem ideiglenes tömés van a fogadban, az elképzelhető, hogy kiesik. Ehetsz nyugodtan, de ha kímélni akarod,akkor főleg a másik oldalat használd.

2012. febr. 14. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is tegnap gyökérkezelték, én simán ettem utána, csak kicsit óvatosabban és a másik oldalt. Azt nem tudni hány alkalom, kérdezd majd meg az orvost, nekem még 3szor mennem kell kb., de ismerek olyat akinek 2. alkalomnál már betömte véglegesen.
2012. febr. 14. 15:48
 3/3 anonim válasza:
Nekem maga gyökérkezelés egyszeri alkalom volt, azonnal ideiglenes tömést helyezett bele a doki. Az ideiglenes tömést picit kímélni kell, de ha éppen ráharapsz az sem gond, lehet, hogy vmennyi kiesik belőle, vagy az egész, de nem gond.
2012. febr. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!