Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak? 14/L

Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam fogorvosnál,gyökérkezelték jobb oldalon,felül az ötödik fogamat.Az egész tömés olyan furcsa volt.Azt mondták,megköt,de este is ragadós volt,nem mostam fogat emiatt.

Kedd,szerda nem volt különösebb bajok nem voltak.

Csütörtök óta: iszonyatosan fáj,állandóan,aludni sem tudok.

(A tömés fekete színű,ALgopyrin sem segít.)Ínyfájdalmam volt kedden és szerdán,de az bizonyára az injekció miatt volt.

2012. jan. 28. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy próbatömés. Menj vissza a fogorvoshoz, mondd meg, hogy fáj a fogad a tömés alatt. A gyökérkezelés nem volt alapos.
2012. jan. 28. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ínyfájdalomnak nem kellene lennie injekció után, és valószínű amalgám tömést kaptál azért fekete, de lényegtelen milyen nem kéne fájni a fogadnak utána,lehet túltömték, de lehet alultömték a lényeg, hogy valami nem stimmel, vissza kell menni, ha nem is ahhoz akinél voltál.
2012. jan. 28. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Mindenkit lájkoltam,köszönöm :) Már nincs gond :)

¸¸Törlöm˝ a kérdést,továbbiakban ne válaszoljon senki :)

2012. febr. 5. 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!