Nagyon fáj a gyökérkezelés?
2 hét múlva megyek gyökérkezelésre hát meg kell mondjam egy kicsit félek:S A fenti fogamat fogják gyökér kezelni. Még nem csináltak ilyet csak fúrtak, meg tömtek és az egyáltalán nem fájt csak kellemetlen volt. Injekciót se kaptam még az fáj? El kell mennem mert csak ez az egy fogam olyan és azt akarom hogy az is olyan szép legyen mint a többi, de kicsit félek.. Tapasztalatok?
Köszi a válaszokat!
L/14
Nekem ma gyokerkezeltek a fogamat ami nagyon el volt szuvasodva. Kaotam injekciot. Majd nekikezdett a furasnak ,eloszor a szuvasodast szedte le, majd haladt a gyoker fele, akkor ereztem egy eros fajdalmat .egybol adott meg egy erzestelenitot. Utanna szinte semmit nem ereztem. parszor "felnyogtem" mikor kellemetlen volt. Egy het mulva megyek vissza, majd ra par nap mulva, akkor mar be is tomi a fogamat.
De amint elmult az erzestelenites rettentoen fajt a fogam. Persze nem is csodalkozom rajta mert vagy 30-40percig furtak a gyokeret ,meg piszkalgatta tuvel....
Én most jöttem ki a fogidokimtől aki elkezdte a gyökérkezelés első fázisát..a fogam annyira bevolt nyuladva hogy nem bírtam beszélni.. A doki azt mondta ad érzéstelenítőt..az csikit fájt..2x kaptam.. De semmit nem éreztem eddig.. Jó kifúrta az egészet és tett bele valami baktérium ölő szert.. Olyan aranyos volt..lehet drága mert magánfogorvos de mégis megéri egy ilyen tapasztalt jó fogorvoshoz menni aki megértő és nem akarja hogy fájjon neked :)
Máj.9.-én megyek újra,de nem félek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!