Korona felrakásánál feltétlenül muszáj a gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
A két egymás melletti első fogaimról lenne szó,mármint a két vastagabbról.Ha jól tudom ezek a tépőfogaim,bár a neten az ellenkezőjét találtam.2011. szept. 22. 17:10
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlen, ha nincs gond a foggal, akkor minek? Nekem sem gyökérkezelték a két lecsiszoltat amikor foghidat csináltak.
2/8 anonim válasza:
Kéne előtte gyökérkezelés, mert az nagyon nem lenne jó, ha korona alatt kezdene fájni a fogad.Állítólag a gyökérkezelés nem fáj.
3/8 anonim válasza:
Ja, és több mint 10 éve fent volt a korona, azt kellett tavaly kicserélni, előbb ment tönkre mint az alatt levő fogam. :-)
Persze ha a doki úgy itéli meg, hogy kell, mert gond van a fogaddal, az más.
6/8 anonim válasza:
Ha a fog el van halva, akkor szokták gyök.kezelni
7/8 anonim válasza:
Vagy ha érintet (megnyílt) a fogbél kamra,
akkor szokták még -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!