Nagyon fáj a gyökérkezelés?
2 hét múlva megyek gyökérkezelésre hát meg kell mondjam egy kicsit félek:S A fenti fogamat fogják gyökér kezelni. Még nem csináltak ilyet csak fúrtak, meg tömtek és az egyáltalán nem fájt csak kellemetlen volt. Injekciót se kaptam még az fáj? El kell mennem mert csak ez az egy fogam olyan és azt akarom hogy az is olyan szép legyen mint a többi, de kicsit félek.. Tapasztalatok?
Köszi a válaszokat!
L/14
Huhh köszi!
Nekem nincs begyulladva a fogam..
Köszi!:)
Nem félek annyira de azért van bennem egy kis félelem van még pár rossz fogam hátul de az semmi csak betömi és kész azt már csinálták az még jó h nem fáj.:D csak ettől tartottam egy kicsit de megnyugtattak a válaszok!:D
A Gyokérkezelés egyáltalán nem fáj ha jól el vagy érzéstelenítve!! Lidocain injekciót kérj!!
Ingyenes és maximum 3 mat kérhetsz belöle de egy is akkora mint a lorugás!!
Semmit sem fogsz érezni!!!
Valszeg nyitva fogja hagyni ha gyulladt a gyokér, akkor sem lesz vészes csak figyelj hogy ne menjen bele semmi!
Ha nyitva hagyja akkor a kovetkezo gyokerkezelest erzestelenito nelkul tanacsos csinalni de nyugi akkor sem fajdalmat fogsz erezni, hanem max kellemes viszketést
Mégvalami, ha ugyérzed hogy valami fáj akkor Jogod van azonnal injekciot kérni, és elérzéstelenittetni!
Nekem 2 lidocain injekcio után szájsebészeten vésték ki még régebben az egyik beletort foggyokeremet ugy hogy a csaj hátulrol fogta ket kezzel a fejemet a doki meg konyekig benne volt a számban és kalapáccsal meg vésovel utotte verte mint a komuves!!
Frocsogott a vérem meg a nyálam szanaszét és csak rohogtem az egészen! :D Nade aztán amikor kiment a fajdalomcsillapito :D Nem bírtam felkelni 3 napig az ágybol!!!
A szuri egyáltalán nem fáj, annyi mint egy kissebb csipés, Hogy jól adták e be azt onnan lehet tudni, hogy ráharapsz valamire a rossz fogaddal, ha nem érzel semmit akkor ok, ha igen akkor inkább kérjél még egyet! Abszolut el tudnak érzésteleniteni ha ugy kéred, akár le is furészelhetik az állkapcsod azt se éreznéd!!
Tapasztalat!
Bocsi, en leszek a rossz arc, de nekem rohadul fajt. Nekem jo magas a fajdalom kuszobom, tele vagyok piercinggel es tetovalassal, de eskuszom azt hittem bekakilok.
Tobbszor leallitottam az orvost, es rosszul is lettem.szedules, hanyinger.kifolyt a konnyem es a siras kerulgetett. Volt egy pillanat mikor felalltam a szekbol, hogy eleg ebbol koszonom szepen, befejeztuk! !!!De!! Nekem rettenetesen be volt gyulladva. Mondta az orvos, hogy ez nem szokott fajni alapbol, de magyon durvan szuvasa fogam, puha a fogbél es durva gyulladas van, ezert faj. Pedig rohadt sokszor adott erzestelenitot. Azt mondta bezarhatjuk fel kesz allapotban de ha igy marad, nagyon fog fajni de adnak fajdalomcsillapitot es antibiotikumot, hogy lejjebb menjen a gyulladas, igy talan legkozelebb nem fog igy fajni.
Na mikor meghallottam, hogy az egesz hetevegem azzal telhet, hogy faj es durvan eros gyogyszereket kell majd szednem, erot vettem magamon es kibirtam.vegig mondta, hogy tudja, hogy ez most faj (ha egy fogorvos ezt mondja, akkor kepzelhetitek..)es a vegen is mondta, hogy nagyon sajnalt, de vegre tul vagyok rajta. Ha faj is... Birjatok ki! Par perc. Persze haragudtam, mert en csak eves kontrollra mentem, nem is fajt ez a fogam es uy ereztem, bar ne jottem volna, minden szep es jo volt eddig, de ha kicsit kesobb jovok, huzni kellett volna. Szoval! Csak a gyuladt fog faj, es az erzestelenito nem igazan hat. En ugy mentem oda, hogy tomi a fogam, aztan "utkozben" derult ki, hogy nagyon gazos a helyzet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!