Ha lyukas a fogam akkor azt egyből lehet érezni hogy fáj vagy eltelik x idő és csak utána kezd majd fájni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 19:26
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlen fáj, ha még nem érte el a lyuk az idegeket nem fáj, de attól függetlenül ki kell fúrni a fogat. Nem kell megvárni amíg fáj.
2/10 anonim válasza:
Nem fáj egyből, de jobb ha hamar betömik...
3/10 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy mondjuk már 2 éve lyukas és még mindig nem fáj egy kicsit sem?
2012. jan. 7. 15:27
4/10 anonim válasza:
lehetséges....de nem látok bele a szádba, szóval ezt a fogorvos tudja megmondani pontosan :)
5/10 A kérdező kommentje:
igazából szerintem már több mint 2 éve az de nemtudom.suliban volt ez a kötelező fogorvosi cucc és akkor azt mondták hogy egészséges az összes fogam. volt ez kb 1-2éve nemtudom már hogy 11 vagy 12.be és már akkoris ilyen volt a fogam..vagy én nézem be nagyon vagy ott nem nézték meg rendesen.jó kérdés.azért remélem nem fog fájni még jóideig
2012. jan. 7. 18:37
6/10 anonim válasza:
szerintem menj el egy fogorvoshoz, semmi vesztenivalód nincs. Viszont szerintem egy magánorvossal jobban jársz. :) Nézesd meg, nehogy később legyen belőle baj :)
7/10 A kérdező kommentje:
azért félek tőle..nyilván elmennék, de ha nekem van igazam és lyukas akkor nemhiszem hogy túl kellemes érzés lenne ha kifúrná meg stb...nyilván jobb mint megvárni hogy fájjon de azért akkoris nem örülnék a fájdalomnak most
2012. jan. 7. 19:11
8/10 anonim válasza:
én is féltem... de már nem félek. ha érdekel a történetem megírom priviben :)
9/10 A kérdező kommentje:
ha gondolod leírhatod nyugodtan.amúgy köszi a válaszokat.
2012. jan. 7. 22:55
10/10 anonim válasza:
Nálunk sulis szűrésen az egyik tanár férje volt a szűrőorvos... milyen furcsa is volt, hogy majdnem mindenkinél talált valami hibát, és osztogatta a névjegykártyáját, hogy majd lehet időpontot egyeztetni... szóval az iskolai szűrést azt olyan csinálja, aki vagy nagyívben lesz@rja, vagy olyan aki mindenképpen le akar húzni. Az előbbi nem fog tüzetesen megvizsgálni, a másik meg még a jó fogadat is betömi, csak virítsd a lóvét.
Érdeklődj ismerősöktől, hátha tud vki egy valamirevaló, megbízható fogorvost, és látogasd meg.
Murphy törvény, hogy mindig akkor vannak szabadságon a normális fogorvosok, mikor már jajveszékel az ember a fájdalomtól... szóval ezt jobb megelőzni, mint átélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!