Lyukas fog. Nagy fájdalom. Karácsony. Mit tehetnék?
Van egy lyukas fogam bal oldalt fent, de olyan lyuk, ami két fogat érint.. nagyon régóta húzom a fogorvost, mert rettenetesen félek. Elég mély a lyuk, szerintem ideget is érint, mert eléggé fáj, ha bármilyen kaja odakerül... Eddig nem fájt "csakúgy" de 3 napja elkezdett annyira, hogy csillagokat látok :/ Mit tehetnék? A fogorvos érzésteleníteni fogja, amíg tömi? Mert már ost fáj, nem még ha piszkálja, fúrja, ilyesmi..
Egy kép a lyukról.. :/ Ugye ezt még tömik, nem pedig kihúzzák?
Vegyél be fájdalom csillapítót, biztos van otthon. Reméljük enyhíti a fájdalmat :)
Vagy, ha nem gyógyszer akkor pálinka! (1 kupica) Beszéld meg a Szüleiddel :) (Véletlenül se a kettőt egyszerre.)
Ha mész a dokihoz mond, hogy szeretnél kérni érzéstelenítő szurit! Ki fogod bírni én is kibírtam, pedig nem vagyok egyszerű... a végén még matricát is kaptam, mint a gyerekek...szóval gondolhatod...
Megnéztem a képet, szerintem rak oda neked szép fehér tömést! :)
Legközelebb ne várj ennyit. Évente nézesd meg a fogaidat.
Szóval, csak ügyesen! :)
Kellemetlen, de nem fáj.
De basszus, most meg nehogy emiatt ne menj fogorvoshoz, mert tuti, hogy max. 3 év és menthetetlen lesz ez a fog!
Nem is biztos, hogy jól látom ezen a képen, és még ha jól is látom, akkor is 35-65%-ot adok a tömés-gyökérkezelés lehetőségének.
De ez csak egy kép, ráadásul mobilon nézem, szóval spurizz a fogdokihoz, majd ő megnézi rendesen!
Majd írd meg légyszi, hogy mi volt!
És amiatt ne aggódj, hogy esetleg ki kell húzni, mert szinte 100%, hogy nem. :)
Ha fáj, akkor be van gyulladva az ideg benne
Lehet adnak rá egy antibiot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!