Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Szóval az ínyem, felső fogaim között kicsikét mintha piros lenne. Nem látom, hogy fel lenne dagadva vagy ilyesmi, de, ha megnyomom akkor elkezd vérezni. Szóval ahol piros. Használok paradontax fogkrémet, mondjuk ma kicsit megdörzsöltem. Szerintetek menjek orvoshoz vele? Kicsit megijedtem. Nem szeretnék belőle problémát. Valakinek hasonló tapasztalata?2012. jan. 5. 19:20
12/12 A kérdező kommentje:
:) És mivan, ha bevan gyulladva és ráment a csontra? Csak olvasok itt már jobbra balra és félek. :/ De akkor fájna is nem? Meg nem tudom pontosan mióta van ez a néha vérzés, 2 hete biztos.
2012. jan. 5. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!