Volt már olyan veletek, hogy tüsszentenetek kellet fogfúrás közben. Vagy köhögnötök? Vagy csak aközben, mialatt vizsgálta a fogaitokat a doki? Ilyenkor mit csinálnátok? Egyéb vicces sztori, ami megtörtént veletek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:45
1/4 anonim válasza:
Nekem hányni kell közben, öklendezés jön rám. Egyszer hánytam is valami rossz ízű gyógytöméstől.
2/4 A kérdező kommentje:
Azta, ott a rendelőben hánytál? És hova? A csapba? :)
Mit szólt a doki? :D
2012. jan. 5. 20:36
3/4 anonim válasza:
nekem sosem volt még ilyen. én általában vagy bámulok ki a szemben lévő ablakon, vagy csukott szemmel arra gondolok hogy " mikor csukhatom már be a számaat..."
4/4 anonim válasza:
Én is az ablakon nézrk ki a szemközti házra.Szakad rólam a vítz és majd eltöröm az ujjaimat.Már az orvosom is megjegyezte,hogy mindjárt eltörik az ujja.
Ezek a tünetek még nem jöttek rám,de az állandó nyeldesés igen,mikor a számba van a nyálelszívó berendezés.
Hát igen kellemetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!