Dohányzás miatti fog "szürkülés" el fog múlni az idő előre haladtával? Persze akkor, ha leteszem.
Figyelt kérdés
Mindenképp leteszem, igazából is csak főként buliba szoktam, de sajnos már látszik, és megijedtem nem akarom h így maradjon.. Tapasztalatok?2012. jan. 2. 19:26
1/5 anonim válasza:
Igen, el fog mulni... Fokozatosan àtmegy majd feketés-sàrgàsba a szurkébol..
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ilyen ostoba vagy, vagy csak bele akartál kötni valamibe, de ha figyelmesen elolvasod a kérdést és a hozzá tartozó szöveget, akkor láthatod, hogy MINDENKÉPP leteszem, soha nem gyújtok rá újból.. egyszóval tök felesleges volt a kis "álcázott" dohányzásellenes kommented.
2012. jan. 2. 20:44
3/5 anonim válasza:
Nem fog elmúlni, az valószínűleg olyan marad. esetleg fogfehérítés egy picit javíthat rajta.
4/5 anonim válasza:
Az elso vagyok... Semmiféle anticigi kampanyt nem akartam, én is cigizek ( és nem csak bulikban), és én is tapasztaltam ezt.. Meg masokon is, ezért irtam, amit irtam.
Amit tehetsz: dohanyzoknak készult fogkrém, én pedig fogat is fehéritettem otthoni sinnel, mert nem voltam elégedett a szinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!