Szürkülés, láz. Mi okozhatja?
Nemrég jöttünk haza az ügyeletről mert nagyon belázasodott a kislányom, és miközben evett teljesen elszürkült úgy kb 20 mp-re. Az ikertesójának semmi baja sincs hál' Istennek. Hányni nem hányt. Már 2 hónaposak, de viszont koraszülöttek. Még csak holnapra voltam kiírva velük. Szerintetek?
Hallottatok valamilyen vírusról mostanában?
Valamilyen vírus van, mert lányom is két napja éjjelre belázasodik! Ma már enni sem akar, fáj neki ha nyel! Doktor néni mondta vírus, pár nap és túl lesz rajta!
Hát neked még nagyon pici a babád, vitamint nem is lehet neki adni, csak a lázcsillapító ha lázas. Etesd itasd sokat hogy mossa ki a szervezetéből a vírust a tea, tápszer, és ne gyengűljön el!
Ha sír éjjel ringasd vagy fektesd magadmellé, hogy megnyugodjon ne menjen mégjobban fel a láza, 2-3 nap alatt túlesnek rajta a gyerekek!
Ügyeleten mit mondtak?
A láz talán vírustól van, lehet csillapítani. Én a szürkülés miatt talán komolyabb kivizsgálást kérnék, lehet rövid légzéskimaradás. Sok babának van ilyen, de a gyerekorvosotoknak mindenképpen szólj.
Légzésfigyelőtök gondolom van, ha korababák voltak.
Nem is értem,hogy engedthették haza??? szürkülés,az az oxigénhiány jele...
hétfőn mindenképpen doki!!!
szia!
hogy van a baba?
szerintem vigyétek be a gyermekambulanciára a kórházba..
Ma már semmi baj nem volt vele. Tegnap is az a 20 mp-nyi légzéskimaradás. Már láza sincs a kúp gyorsan levitte neki.
De holnap doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!