Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érdekes fogfájás/fogérzékenysé...

Érdekes fogfájás/fogérzékenység? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Elkezdtem már jó pár napja a Sensodyne -fogkrémmel fogat mosni, amire azt mondják hogy elég jó fogfehérítő is, valamint a Listerine szájvizet kezdtem el egy időben használni vele. Pár napra rá, elkezdett "fájni" az egyik metszőfogam, ami érdekes módon kopogtatásra, rágásra, hideg levegőre, melegre nem fáj. Viszont ha víz ér hozzá, vagy ha eszek és hozzáér valami (nem rágásra) akkor fáj, de csak addig a pillanatig tart. Nem lyukas a fogam.
2011. dec. 25. 10:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt, van amikor gondol egyet és mindenféle behatás nélkül elkezd fájni, utána el is múlik. Ha este kezd el kicsit fájni, másnapra elmúlik mint ha semmi sem történt volna.
2011. dec. 25. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de hogy a szájvíznek és a fogkrémnek semmi köze hozzá, az biztos.
2011. dec. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!