Mit csináljak? Nagyon fáj a fogam?!
Figyelt kérdés
Szalicilt momdják sokan. Az nem bántja a fogzománcot? Mindjárt sírok annyira fáj, mit csináljak? :'-(2011. dec. 22. 08:45
2/13 A kérdező kommentje:
Onnan jöttem. Már betömött egyet a múlthéten, de még mindig maradt kettő ami lukas és mostmár k....ra fáj!!!! Ma is voltam, de ma nem volt csak az aszisztens. Írt gyógyszert keddig. Tettem rá szalicilt most jobb, de kikészít a másik, mert azt meg nem is látom annyira hátul van nem tudom bekenni. És most állítólag valamiért mindegyik szabin van. Szomszéd városban is. Kikészülök!
2011. dec. 22. 08:58
3/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy csak két fogorvos lenne a környéketeken. Nézz körül, biztos, hogy van más. Teljesen hülyeség még egy hétig szenvedned.
4/13 A kérdező kommentje:
Legközelebbi 30km-re van, de nekem nincs annyi pénzem, hogy odabuszozzak sajnos. :(:(
2011. dec. 22. 09:07
5/13 anonim válasza:
Ne mondd már. 30 km-re kb. 600 Ft a teljes árú buszjegy. Keddig simán el fogsz költeni 1200 Ft-ot fájdalomcsillapítókra, mert nem fogod kibírni. Gondold át.
6/13 A kérdező kommentje:
2 fogam is fáj és már a telóban is megmondták, hogy csak egyet csinálnak meg....
2011. dec. 22. 09:22
7/13 A kérdező kommentje:
Egyik ismim bevinne hívogatunk itt mindenkit Veszprémben is, de nem veszi fel senki. Mi van ma szrájk?
2011. dec. 22. 10:02
8/13 A kérdező kommentje:
5. sikertelen telefon Veszprém irányába. Megőrülök!
2011. dec. 22. 10:07
9/13 A kérdező kommentje:
Sehol sem vállalnak tömést, majd szombaton meg vasárnap lesz ügyelet.
2011. dec. 22. 11:08
10/13 anonim válasza:
Pedig más lehetőséged nincs, mint fogorvost találnod, falnak fogsz menni karácsonykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!