Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi ez és hogyan tehetnék ellene?

JANIkettőezer kérdése:

Mi ez és hogyan tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Undorító egy dolog. Valahol a szájüregemben nagyon hátul meg szokott bújni ilyen nagyon kicsit sárgás, de inkább fehér nem tudom mi. Igazából nem tudom mihez hasonlítani, talán azt tudom mondani, hogy állagilag hasonlít a főtt rizshez. Szilárd, de mégis könnyen szétnyomható, csak az alakja más. Régen nem volt ezzel problémám, néha "feljött" egy darab, kiköptem, de undorító íze volt. Ugye azért megnéztem, hogy mi az, és már egy max. 2mm*2mm-es darab elég intenzíven büdös volt, mintha épp a budin lennék a nagy dolog közben. Most viszont elég nagy problémám van vele. 1-1 és fél hónapja rettenetesen rossz ízt érzek a számban, és pont ez az oka. Ott rohad heteken, hónapokon keresztül egy ilyen darab... már a gondolattól is elkap a hányinger. Múltkor egy olyan 5mm*5mm-es darab feljött, ami még távolról is nagyon büdös volt, de még mindig van valahol. Jelenleg érzem is, hogy nyom, de sokkal jobban zavar az "íze". Hát még ha már én érzem, hogy eszméletlen büdös lehet a szám, akkor más mit érezhet... már a barátnőmmel is inkább hanyagolom a csókot, és ha beszélek vele, akkor is inkább kellő távolságból teszem ezt, ami nagyon kellemetlen. Mit tehetnék ellene?
2011. dec. 7. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mandulakő?

[link]

2011. dec. 8. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki fogom próbálni a cikkben leírt tippet, remélem segít. Köszi! :)
2011. dec. 8. 18:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez lenne az, youtubeos videókon ki is veszik, csak nekem az a probléma, hogy jelenleg nem látok semmit belőle...
2011. dec. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!