Mitől ilyen rosszak állandóan a fogaim? Mit lehet tenni? Más is van így?
Annyira elegem van már,hogy 32évesen egy épp fogam nincs. Pedig mosom járok fogorvoshoz,nem várom meg hogy szenvedjek! Az viszont igaz hogy gyerekkoromban nem sűrűn láttam sem fogkefét,sem fogorvost! Sem apám,sem anyám nem mosta soha a fogát,és az enyémet sem. Rengeteg sima és gyökértömésem van,3fogam ki lett húzva. Már félelem nélkül járok orvoshoz,de ha az egyiket rendbe rakja,a másik elromlik!
A gyökér kezelt fogaim letörnek,vagy ketté tőrnek,a sima tömés körül megfeketedik,tályog nő. Mi a jó franc van?! Ha lenne pénzem csináltatnék inkább műfogat. Mióta az eszemet tudom,állandóan sz@rok a fogaim.
Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, gyenge a zománc a fogadon :S. Jót biztos nem tett, hogy gyereknek nem mostál fogat, ez sajnos a szüleid hatalmas hibája.
Mikor én születtem, már iszonyat rossz fogaim voltak, de a vasfogak elég jók lettek szerencsére.
jó gondolom próbáltál már mindenféle fogkrémet, de én az elmexet tudnám még javaolni (elmex gélt különösen)
a fogselyem sem ártana és a szájvíz is segíthetne.
kerüld a szénsavas üdítőket, kávét!
a fogmosási technikádon is lehet javítani kéne, keress rá a neten!
végső megoldásnak írom: gyűjts a műfogsorra.
édesanyámnak alapból rosszak a fogai, pedig világéletében mindig rendesen mosta a fogát, ez adottság kérdése is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!