Az őrületbe kerget a fogam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Röviden: 2 hónapja se éjjelem se nappalom az egyik fogam miatt. 1 hónapja gyökérkezelik. ideg már nincs benne, alaposan ki lett tisztítva a fogorvos meg a RTG szerint is. a gyökere körül sincs gyulladási folyamat. mégis folyamatosan fáj a felette lévő csontnál. legutóbb antibiotikumot kaptam rá, de semmi javulás, a fájdalom megvan és nem hagy nyugtot nekem egy percre sem. az fél arcom le akar szakadni, már a nyakamba is sugárzik. már nagyon ki vagyok borulva, mert tönkreteszi az életem. már a családomat is az őrületbe kergeti az egész. az a legidegesítőbb, hogy a doki nem lát semmi kórosat rajta. azt mondta, hogy a csonthártyám lehet érintett a gyulladásban, de furcsának tartja, hogy nem ábrázolja a RTG. akkor mégis mi a franc ez? mi lesz így? így nem tudok élni már! nyakamon a vizsgaidőszak, tanulnom kéne, de nem megy. a másik, meg hogy sztem a kihúzás sem szabadítana fel a kínjaim alól, mert ez a fájdalom valahonnan fentről jön, a fogam feletti részből közvetlen. volt már valaki így? tényleg nem tudom, mi legyen.2009. máj. 8. 22:06
11/16 anonim válasza:
22:32-es volnék. Nekem is ez volt, hogy a doki nem látott semmit, pedig ő is egy bűbájos orvos, megcsinál mindent, csak hogy ne kelljen húzni. Arra ne alapozz, hogy utána is biztos fájni fog, mert egyáltalán nem biztos. Ha pedig ott a gyulladt fogad, isten tudja meddig fogsz még szenvedni és a gyulladás átterjedhet más szerveidre is. Csak, hogy a legközelebbit említsem: az agyadra.:S
12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként az csak még rejtélyesebbé teszi az egészet, nemcsak a RTG-en, de kívülről sem látszik, hogy bármi baja lenne a fogamnak. nincs duzzanat, nincs gennyhólyag, és az arcom sincs feldagadva, de mégis fáj:(
majd 7főn megmondom a fogorvosnak, hogy azonnal csináljunk valamit, mert ez már nem állapot.
2009. máj. 9. 00:34
13/16 anonim válasza:
Én is így jártam, és biztos voltam benne, h a fogam felettről jön a fájdalom. Nem láttak semmit, elsírtam a bajom 85 éves nagypapámnak is. Ő mondta: "Ha fáj, akkor b**dmeg ki kell húzni, és elmúlik." Újra mentem, doki bután nézett, hogy kihúzzon "1 egészséges fogat?" Mondtam igen. Kihúzta, nem fáj, nem felette volt a forrása a fájdalomnak, csak úgy éreztem. Ha ő nem húzta volna ki, mentem volna a következőhöz. Jobbulást. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: jó arc lehet a nagypapád:D ez tetszett: "ha fáj, b...meg, ki kell húzni.":)
egyébként nem akarom elkiabálni, de most talán jobb...
2009. máj. 9. 16:42
15/16 anonim válasza:
Szia, tudom, hogy nagyon régi a kérdésed, de mi lett végül a fogaddal?
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, repül az idő, már 4 éve volt ez a cirkusz, pont mostanában jutott eszembe:) Az a bizonyos fogam köszöni szépen, megvan, jól van (lekopogom) nincs vele semmi baj. Néha, nagy ritkán, ha front van, fáj kicsit, de elmúlik.
2013. ápr. 19. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!