SOS! Ez normális, hogy ilyen hülyén áll a protézis?
Anyámnak ma lett kész a protézise, és már ki is van fizetve. Az előbb mutatta, de szerintem valamit irgalmatlanul elcsesztek. Teljesen előreugrik neki, mintha valami rágcsáló lenne:S Nem is zár jól az alsó és a felső fogsor, van vagy fél centi differencia köztük. Ha összezárja a száját, a felső ajak úgy simul a felső állkapocsra, mintha... mintha tényleg egy egér lenne.
Elvileg mélyharapása van. De eddig is az volt neki, és a régi híd teljesen normálisan állt. A fogorvos szűrhatott el valamit nyomatvételnél? Mert én ilyet még nem pipáltam.
Ha kivehető akkor lehet kezdeni vele valamit. Menj anyukáddal el te is és mond meg annak a pancsernak ,ha valami nem jó vagy nem úgy áll ahogy kell.
Ja és ha nem tudja meg csinálni kérd vissza a pénzeteket és hanem adja, fenyítsd meg ,hogy feljelented,és ,hogy igazságügyi szakorvoshoz viszed az ügyet.Nem kell sokat variálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!