Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS! Ez normális, hogy ilyen...

SOS! Ez normális, hogy ilyen hülyén áll a protézis?

Figyelt kérdés

Anyámnak ma lett kész a protézise, és már ki is van fizetve. Az előbb mutatta, de szerintem valamit irgalmatlanul elcsesztek. Teljesen előreugrik neki, mintha valami rágcsáló lenne:S Nem is zár jól az alsó és a felső fogsor, van vagy fél centi differencia köztük. Ha összezárja a száját, a felső ajak úgy simul a felső állkapocsra, mintha... mintha tényleg egy egér lenne.

Elvileg mélyharapása van. De eddig is az volt neki, és a régi híd teljesen normálisan állt. A fogorvos szűrhatott el valamit nyomatvételnél? Mert én ilyet még nem pipáltam.

2011. nov. 11. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tud vele enni?Ha a fogorvos nem akarja helyre hozni,keresettek egy fogtechnikust,majd ö ad tanacsot,esetleg masikat csinal.Anyukamnak is fogtechnikus csinalta a fogsorat,nem ment vele orvoshoz.
2011. nov. 11. 17:03
 12/15 A kérdező kommentje:
igen, csak erre is alig gyűjtötte össze a pénzt:S Én meg nem tudok segíteni neki anyagilag, mert egyetemista vagyok, alig van pénzem:S
2011. nov. 11. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha kivehető akkor lehet kezdeni vele valamit. Menj anyukáddal el te is és mond meg annak a pancsernak ,ha valami nem jó vagy nem úgy áll ahogy kell.

Ja és ha nem tudja meg csinálni kérd vissza a pénzeteket és hanem adja, fenyítsd meg ,hogy feljelented,és ,hogy igazságügyi szakorvoshoz viszed az ügyet.Nem kell sokat variálni vele.

2011. nov. 11. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor csak az az egy megoldás van, hogy ide kell visszamenni, mondd meg ha nem csinálja meg rendesen feljelented, kötelessége kijavítani ha rossz a fog.
2011. nov. 11. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is valaki menjen anyukáddal, s mondjátok neki, hogy a szakmai becsülete engedi, hogy egy ilyen kirívóan elrontott fogsort kénytelen a páciense viselni a szájában? Ha ad magára valamit, akkor neki kellene másikat ajánlania. Lehet a technikusa végez silány munkát, aztán aki nem akadékoskodik, azt hagyja a f.be.
2011. nov. 11. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!