SOS! Ez normális, hogy ilyen hülyén áll a protézis?
Anyámnak ma lett kész a protézise, és már ki is van fizetve. Az előbb mutatta, de szerintem valamit irgalmatlanul elcsesztek. Teljesen előreugrik neki, mintha valami rágcsáló lenne:S Nem is zár jól az alsó és a felső fogsor, van vagy fél centi differencia köztük. Ha összezárja a száját, a felső ajak úgy simul a felső állkapocsra, mintha... mintha tényleg egy egér lenne.
Elvileg mélyharapása van. De eddig is az volt neki, és a régi híd teljesen normálisan állt. A fogorvos szűrhatott el valamit nyomatvételnél? Mert én ilyet még nem pipáltam.
Anyukám hasonló problémával visszament az orvoshoz, tapasztottak valami anyagot hozzá, még rosszabb lett.
Elment egy ismerős technikushoz, hogy mit csináljon. Azt mondta, dobja a háta mögé! S a technikus csinált neki egy passzolót.
Ki vehető a fogsor? Vagy fel van rögzítve?
Akkor áll hülyén ha túl fehér a színe! Nem kért rikító fehéret véletlenül??Nagyon ronda esztétikailag.
Ha rögzítve van ,kár vissza menni ,mert csak roncsolva tudja kiszedni a fogsort.
rohadjon meg az a hülye nő:@ bocs a kirohanásért, de ez az idióta nekem már tömött két fogamat, mindkettő rosszabb lett pár hónap múlva. Direkt mondtam, hogy ne hozzá menjenek, de hát ő van közelebb. Én a szenkirályi sztk-ba járok, és 20x jobbak az orvosok, pedig nem is fizetek.
Tehát most megvette 60-ért, és lehet kidobni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!