Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segistsetek :, (, miert van...

Segistsetek :, (, miert van repedes a nyelvemen, normalis?

Figyelt kérdés
a kozepen van kozepetol indul es most vettem eszre hogy a csaladombol csak nekem ilyen,miez,elfog mulni :,(
2011. nov. 2. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem térképnyelv?

Nem valószínű, hogy elmúlik, de nincs semmi gond, ilyen és kész.

2011. nov. 2. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:

"Vizuális diagnosztika 2.rész

NYELV

A nyelv állapota főként az emésztéssel kapcsolatos betegségekről, hajlamokról ad tájékoztatást. Ha a nyelven sok pici repedés van, akkor enzimhiányra és emésztési zavarokra gyanakodhatunk. A mély berepedés fekélyhajlamra figyelmeztet.

A sárgás lepedék máj-epe problémára, a barnás lepedék gyomor- és nyombélproblémára utal. A fehér lepedék gyomor- és bélhurutot jelez, mely általában az emésztetlen tejfehérjéből származik."

2011. nov. 3. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
van hogy nekem is hosszú, mély barázdák jelennek meg a nyelvemen, de ez néhány nap alatt elmúlik.
2011. nov. 22. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!