Mit csinál a fogorvos a lyukas tejfoggal?
Az enyimeknek betömték ilyen korban a rágófogakat.
Nem jó, ha kihúzza, a maradó fog akkor jön ki alegszebben a helyére, ha a tejfog helyére megy. Ha kihúzzák a tejfogat, akkor csálén nőhet ki.
Tehát a mi orvosunk tömött, injekcióval.
Nagyon féltem őt! Félek elvinni,tudom,hogy nem szabadna így gondolkodnom,de nagyon sajnálom. Már arra is gondoltam,hogy várok még,végülis nem sokszor fáj neki,csak néha rákezd,úgy havonta 1-szer,2-szer. Mit tegyek??? Elvigyem? Nagyon fog neki fájni?
Persze a gyerek elött nem mutatom a félelmemet,biztatom és mondom neki,hogy nem fog fájni,de az az igazság,hogy félek,féltem!! Mit tegyek?
Vidd el. Most kell hozzászoknia, hogyha valami probléma van akkor szakemberhez, orvoshoz kell fordulni. (Ezen kívül ne várd meg amíg az iskolával megy, mert ott szerintem húznak gondolkodás és kérdezés nélkül.)
De azt ne mond neki, hogy nem fog fájni, mert az nem igaz és ezután félni fog. Mondd meg, hogy egy kicsit fájni fog, de utána sokkal jobb lesz, mert most fog utoljára fájni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!